SNOPE nganakake rapat taunan kanggo ngrayakake Taun Baru tanggal 29, JAN.

Wis tekan Preinan Taun Baru, SNOPE nganakake rapat taunan kanggo ngrayakake karo kabeh karyawan. Manajer umum nggawe ringkesan kinerja taun kepungkur lan menehi pujian marang karyawan sing hebat. Maneka penghargaan diwenehake kaya "penghargaan karyawan paling apik" "Penghargaan kontribusi luar biasa" "penghargaan penjualan paling apik" ... Manajer umum menehi komentar babagan arah kerja ing taun 2021. Nguatake pelatihan staf, nambah upaya pangembangan produk anyar, utamane kanggo proyek pelanggan utama kanggo menehi dhukungan kabijakan
Undian begja sing nyenengake nggawe klimaks Partai kabeh. Paduan suara "sesuk bakal luwih apik" menehi sampeyan wiwitan sing apik, mratelakake kekarepan para karyawan SNOPE kanggo masa depan perusahaan. Ibu Feng Chen, direktur perusahaan kasebut, mabuk amarga sikep nari sing apik banget; Pak Yu Zhou, manajer umum, menehi inspirasi kanggo ngelingi taun-taun kangelan ing jaman kepungkur; lagu sihir "apel cilik" sing ditindakake para senegara wanita ing perusahaan kasebut luwih populer; game interaktif ing antarane karyawan pancen rame banget sajrone program kasebut; Papat kegiyatan nggambar kanthi begja lan 19 penghargaan nyebabake swasana pertemuan taunan dadi klimaks, lan penghargaan utama iPhone 12 pungkasane diwenehake karo manajer pemasaran Yang Zheng. Ing nedha bengi taun anyar, kabeh staf ngunggahake gelas kanggo ngrayakake taun anyar lan ngarep-arep supaya SNOPE bakal luwih apik.
Rapat taunan kasebut rampung kanthi sukses ing swasana sing harmoni, anget, semangat lan nyenengake, nuduhake semangat karyawan sing semangat, positif, Bersatu lan semangat. Yen dipikirake ing taun 2020, kita usaha tenanan, kerja keras, lan entuk bareng; ngarepake taun 2021, kita duwe tujuan sing padha, kebak kapercayan, lan bebarengan ngarepake manawa masa depan SNOPE bakal luwih apik.


Wektu kiriman: Feb-04-2021